Ocakbaşı

Ocakbaşı

TS'de kim nasıl oynadı?

Tolga Zengin:

Özellikle Avrupa maçlarında kalesinde adeta devleşti. Bir çok maçta takımını kurtaran adamdı. Avrupa’dan ayrıldıktan sonra ligde yediği hatalı gollerle dikkat çekti. Bunda elbetteki annesinin rahatsızlığı da önemli bir etkendi. Bir futbolcu için moral değerler çok önemlidir. Ancak, Her şeye rağmen Tolga kendini ispat etmiş, Milli takıma kadar yükselmiş bir kariyere sahip. (Puan: 90)

Serkan Balcı:

Trabzonspor’un dinamosu gibi görev yaptı. Yüksek mücadele gücü, bitmeyen enerjisiyle Şenol hoca onu joker gibi kullandı. Bana göre sağ bekte oynadığı zaman daha yararlı oldu. İyi başladığı ligde son haftalarda o da önemli kademe hataları yaptı. Bu haliyle yeni sezon için soru işaretleri bıraktı. (Puan:80)

Giray Kaçar:

Teknik yönü zayıf olmasına rağmen, hırslı ve mücadeleci yapısıyla önemli işler yaptı. Mustafa Yumlu ve Glovaçki gibi  partnerlerinin zaman zaman değişmesine rağmen o kendi görevini en iyi yapmaya çalıştı.(Puan:90)

Mustafa Yumlu:

Tecrübesiz olmasına rağmen zaman zaman iyi işler yaptı. Ancak, taraftarın Trabzonlu futbolcuya bakışı ve eleştirisi onu da olumsuz etkiledi. Bu olumsuzlukla bazı maçlarda hata yaptı.Gelecek sezon için daha hazır ve tecrübeli olacaktır.(Puan:70)

Glowacki:

Sakatlığı nedeniyle fazla oynamadı. İlk haftalar ve son haftalarda oynadığı maçlarda iyi işler yaptı. Ancak, sakatlığından dolayı gelecek sezon için düşünülmemesi doğru bir karardı.(Puan:65)

Celustka:

Solbek, sağbek ve stoperde oynadı. Bana göre çok özelliği olmayan sıradan bir futbolcu. Yabancı kontenjanında kullanmak doğru tercih değildir..Genç olması avantajı. (Puan:65)

Chech:

Tecrübesiyle çok az maçta iyi görüntü verdi. Ancak, devamsızlığı ve ilerlemiş yaşı onu fazla öne çıkarmadı. Genelde kötü bir performans sergiledi. Bence gelecek sezon devam edilmemeli. (Puan:50)

Zokora:

Çok önemli bir paraya geldi. Kendisi için ödenen para ile oynadığı performansı dikkate alındığında faydasını göremiyoruz. Dar bir alanda fazla riske girmeden oynuyor. Sadece tecrübesi ve mücadele gücü ile öne çıktı. (Puan:70)

Colman:

Takımın en iyilerinden biriydi. Kazanılan maçlarda da, kaybedilen maçlarda onun etkisi mutlaka vardı. Takımı adeta o oynatıyordu. İyi oynadığı zaman Trabzonspor’da iyi oynuyor ve kazanıyordu. Oynamadığı zaman da  hiç çekilmiyordu. (Puan:95)

Alanzinho:

Geçen sezonki performansını bu sezon gösteremedi. Oldukça fazla yeteneğe sahip.Bu yeteneklerini tam anlamıyla kullandığı söylenemez.. Zaman zaman Adrian’ın gölgesinde kalsa da bana göre Alanzinho daha yaralı idi. ikisi aynı anda oynamaz, ancak birbirlerinin alternatifi olur. Bana göre Alanzinho varken, Adrian transfer edilmezdi. Yeni sezonda ikisinden biri gidebilir. Benim tercihim Adrian olur. (Puan:80)

Adrian:

Yüksek maliyetle gelmesi ondan beklentileri artırdı. Ancak, oynadığı futbol ile ne yazık ki beklentilere cevap veremedi. Gol atamadığı gibi, gol pası yönünden de oldukça kısır bir sezon geçirdi. (Puan:60)

Halil Altıntop:

Kaliteli ve tecrübeli bir futbolcu. Gerek saha içinde, gerekse de saha dışındaki duruşu Avrupa patentinin eseridir. Oynadığı zaman da, oynamadığı zaman da tam bir görev adamı gibi davrandı. Oynadığı zaman önemli katkı sağladı.(Puan: 90)

Olcan Adın:

Devre arası transfer edildi. Kaliteli bir futbolcu. Zaman zaman iyi de oynadı. Gaziantep’deki performansına henüz ulaşamadı. Gelecek sezon ondan beklentiler fazla. Yönetimin yaptığı en iyi transferlerden biri. (Puan:85)

Burak Yılmaz:

Kuşkusuz bu sezonun en yararlı futbolcusu.Sadece Trabzonspor’un değil Türk futbolunun yükselen yıldızı oldu. 33 gol atmasına rağmen bazı taraftarlar ne yazık ki atamadığı goller üzerinden onu tartıştı ve eleştirdi. Böyle bir futbolcu her takımda baş tacı yapılır ama burada eleştiriliyor. Bu çelişki futboldan ne kadar anladığımızı göstermektedir. Trabzonsporlular ne yazık ki kendi değerlerine sahip çıkmada sınıfta kalmıştır. Fenerbahçelilerin Emre, Caner, Volkan, Gökhan gibi futbolculara nasıl sahip çıktığını gördükçe, Burak ve Trabzonspor için üzüntüm daha fazla artmaktadır.(Puan:100)

Henrique:

Burak gibi bir golcünün arkasında olması onu olumsuz etkiledi. Güçlü fizik yapısına sahip. Az maçta oynadı ama oynadığı maçlarda verdiği gol paslarıyla dikkat çekti. Her şeye rağmen beklentilere cevap veremedi. Gelecek sezon ondan beklentiler fazla.(Puan:70)

Volkan Şen:

Bursa’daki futbolunu Trabzonspor’da oynayamadı. Bu sezon için beklentilere cevap vermedi. Çok az maçta iyi oynadı. Ama genelde kötü bir performans sergiledi. Tıpki Olcan gibi gelecek sezon ondan da beklentiler fazla. Sol kenarda Olcan, sağ kenarda Volkanlı Trabzonspor benim de en büyük hayalim. (Puan:65)

Aykut Akgün:

Zokora’nın yokluğunda ön libero oynadı. Teknik yönü iyi, oyun anlayışı iyi. Bana göre çok sırıtmadı. Ancak, Mustafa Yumlu’da olduğu gibi Trabzonlu olması en büyük dezavantaj olarak karşısına çıktı. Zokora veya diğer yabancılara göre çok daha basit hatalarla eleştiri oklarını üzerine çekti. (Puan:65)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR