Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor’un ilk yarı karnesi

Onur:

Sadece Trabzonspor’un değil, ligin en üst performanslı futbolcusu oldu. Gerek Avrupa maçlarında, gerekse de lig maçlarında kalesinde harikalar yaratarak Trabzonspor’a çok önemli puanlar kazandırdı. İlk yarıyı 27 puanla kapatan Trabzonspor’un en az 12-14 puanını Onur’a borçlu olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Bravo Onur aynen devam..(Puan: 100)

Bosingwa:

Yeni transfer Bosingwa tecrübesiyle öne çıktı. Bazı maçlardaki performansı kötü olsada genel de çok kötü olmayan bir performansla ilk yarıyı bitirdi.(Puan:80)

Mustafa Yumlu:

Geçen sezonlara göre daha iyi bşir performans gösterdi. Gerek hava toplarında, gerekse de yerden müdahalelerle takımına önemli katkı sağladı.(Puan:80)

Bamba:

Kendine güvenden olsa gerek bazı maçlarda öylesine acemi hareketler yaptı ki, bu hareketleri takımının gol yemesine sebep oldu. Bazı maçlarda da yerinde müdahalelerle katkı sağladı.(Puan:70)

Aykut Demir:

Zaman zaman stoperde, saman saman da solbekte görev yaptı. Ama beklenen performansı gösterdiği söylenemez. Stoperde daha verimli olduğunu söyleyebilirm.(Puan:65)

Kadir Keleş:

Oynadığı maçlardaki performansı beni gelecek adına mutlu etti. Savunma yönünün yanısıra hücuma çıkışları bana Abdullah Ercan’ı hatırlattı. Bana göre Abdullah’tan sonra gelmiş en iyi solbek. Ama Mustafa hoca nedense çakma solbeklerle onu kesiyor. (Puan: 70)

Zokora:

Orta saha ile defans arasındaki köprü görevini genelde iyi yaptı. Ama futbolun hücum yönünde aynı başarıyı gösterdiğini söyleyemeyiz. Saha içinde lider bir oyuncu.(Puan:80)

Colman:

Oynadığı maçlardaki performansı zikzaklarla dolu. Aynı maçın belli bölümlerinde çok iyi, belli bölümlerinde ise çok kötü görüntü verdi. Bu görüntüsüyle Trabzonspor’u fazla takmadığı, hatta kafasından sildiği anlaşılıyor. Gamsız oynuyor.Son Galatasaray maçındaki hareketi bunu gösterdi. Kendini verirse çok fayda sağlar.(Puan:70)

Adrian:

Bana göre Trabzonspor’da banko oynayacak futbolcuların başında geliyor. Oynadığı maçlarda atılan gollerin birçoğunun asistini Adrian yaptı. Buna rağmen sırf Maoluda’yı aynı mevkiide oynatabilmek için kesik yiyor. Mustafa hoca ikinci yarıda Adrian’a daha fazla şans vermeli(Puan: 75)

Maoluda:

Kaliteli ve iyi bir futbol geçmişi var. Ama kalitesini tam anlamıyla sahaya yansıttığı söylenemez.Genel performansı kalitesinin altında seyretti. İyi oynadığı maç sayısı 5’i geçmez. Oysa böyle kaliteli fubtolcular  takımı sırtlamalıdır. İlk yarı ititbariyle Maoluda’dan bunu göremedik. İnşallah ikinci yarıda görürüz.(Puan:75)

Olcan Adın:

Kaleci Onur’dan sonra taklımın en iyi futbolcusu oldu. Geçen sezonlara göre dfaha yüksek performans gösterdi. Yaptığı asistler ve attığı gollerle takımına önemli puanlar kazandırdı.(Puan:90)

Henrike:

Geldiği günden beri en iyi perfromansını bu sezon gösterdi. Ama yeterli mi? Elbetteki hayır. Maç içerisinde çok gel-gitler yaşadı. Yetenekleri sınırlı. Trabzonspor’un santraforu olur mu diye sorarsanız çokları hayır der. Avrupa’da ve ligde attığı gollerle taraftarı sevindirdi ama bazı maçlarda da saçbaş yoldurttu. Saha içinde iyi niyetli mücadele etti ama bu takım için yeterli olmadı. Onun için israrla santrafor aranıyor.(Puan:70)

Yusuf Erdoğan:

Bana göre Trabzonspor’un en önemli kazancı Yusuf oldu. Mustafa hocayı Kadir Keleş olayında ne kadar eleştiriyorsam, Yusuf’un kazanılmasında da o derece başarılı bulup kutluyorum. Yusuf ilk kez oynamasına rağmen hiç acemilik göstermedi. Oldukça yetenekli bir futbolcu. Yeteneklerini esirgemeden her maçta sergileyip izleyenlere keyif verdi.. İkinci yarıda daha iyi olacağını bekliyorum.(Puan:80)

Emre Güral:

Çok az maçta oynadı ama oynadığı maçlardaki performansı kötü değildi. Kritik anlarda attığı gollerle ikinci yarıda beklentileri artırdı.(Puan:70)

Aykut Akgün:

Sakin ve soğukkanlı futboluyla zaman zaman iyi görünse de genel perfromansı çok dikkat çekici değildi. (Puan:60)

Zeki Yavru:

Çok az maçta oynadı. Geçen sezonki performansının gerisinde kaldı.Bosingwa gibi bir futbolcunun arkasında yedek beklemek onu paslatır. Daha çok çalışıp Bosingwa’yı kesebilevceğine, ondan daha iyi oynayabileceğine önce kendisi inanmalıdır. (Puan:50)

Abdulkadir Özdemir:

1461 Trabzon formasıyla izlediğim kadarıyla gelecek adına kendisinden umutluyum. Az maçta oynadığı için kendini pek fazla gösteremedi. Şanssızlığı oynadığı bölgede fazla futbolcunun bulunması. Gelecek sezonlarda onu ilk onbirin değişmez elemanı olarak görürsek şaşırmayın.(Puan:50)

Janko:

Uzun boyuna, tecrünesine rağmen pek fazla varlık gösteremedi. Geldiği günden beri her hoca umutla ona sarılıyor ama nafile.(Puan:55)

Alanzinho:

Trabzonspor’a adeta sönen bir yıldız gibiydi. Çok maçta oynamadı ama oynadığı maçlarda da neden oynatıldı diye serzenişler vardı. Görünen o ki, Alanzinho’nun Trabzon defteri kapanmış.(Puan:50)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR