Hasan Kurt

Hasan Kurt

“Trabzonspor’u yönetenler” yazı dizisi başlıyor

Trabzon futbolu ve Trabzonspor ile ilgili bugüne kadar onca haber, yorum, araştırma yapılmış, güzel eserler ortaya konmuştur.

Trabzonspor’u yönetenler başlığı ile hazırladığımız bu eserdeki amacımız; Trabzon futbol tarihinin özetini, Trabzonspor kulübünün kuruluşunda yaşananları, yaşayanların söylemleriyle gün yüzüne çıkarmak ve dünden bugüne başkanların ve yönetenlerin görüşlerini, yönetici oldukları kulüple ilgili düşüncelerini bir araya toplamaktı.

Bu yazı dizisi ile Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirildi.

Trabzonspor'u yönetenlerle ilgili bir çalışma yaptık. Başkan ve yöneticilere, belirlediğimiz dokuz soru yönelttik. Bu çalışmada, mümkün olduğunca yaşayan yöneticilere ulaşılmaya çalışıldı. Eski yöneticilerin bazıları ile geçmişte yapılan röportajlara da yer verildi ve bu eser ortaya çıktı.

Röportajlarda, bazı yöneticiler kendilerinden önce veya sonra görev alanları eleştirmelerine rağmen, yayın ilkemiz doğrultusunda bu tür söylemlere olabildiğince yer vermedik.

Trabzonspor'un geleceğine ışık tutacağına inandığımız bu esere katkı koyan herkese teşekkür ederiz. Bu yazı dizisinde Trabzonspor kurucusu Ali Osman Ulusoy’dan Şamil Ekinci’ye Mehmet Ali Yılmaz’dan Faruk Özak’a Sadri Şener’den İbrahim Hacıosmanoğlu’na Muharrem Usta’dan Ahmet Ağaoğlu’na kadar başkanlardan onlarca yöneticinin görüşlerini okuyacaksınız.

Trabzon spor tarihi ve Trabzonspor tarihi ile ilgili detaylı bilgiler yarından itibaren bu sayfalarda yer alacaktı.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR