Ocakbaşı

Ocakbaşı

Trabzonspor’da kim gitsin, kim kalsın?

Hakan Arıkan:

Onur’un sakatlanmasıyla büyük boşluk  yaşayan Trabzonspor’un kalesi, Kayserispor’dan kiralanan Hakan Arıkan ile dolduruldu dersek abartmış olmayız. Gerçekten çok önemli kurtarışlara imza attı. Geç gelmesine rağmen Trabzonspor’un kazandığı puanlarda önemli rol oynadı. Kesinlikle kalmalı. (Puan:90)

1-298-002-001-001-001-001-001.jpg

Bosingwa:

Sağ bekte daha verimli olmasına rağmen Ersun Yanal onu daha çok stoperde oynattı. Ama,her iki mevkiide de takımın en iyiylerinden ve en efendilerinden oldu. Şimarmadı. Sadece görevini yaptı. Aldığı parayı hakeden tek yabancı. Sakat değilse Kesinlikle kalmalı.(Puan:90)

Medjani:

Yabancılar içinde en istikrarlı olanlardan biride Medjani oldu. Zaman zaman stoperde, zaman zaman da ön liberoda oynadı. Defansif yönünün yanısıra rakip cxeza sahasına sık sık girerek attığı gollerle de dikkat çekti. Bence faydalı bir futbol oynadı.Kesinlikle kalmalı.(Puan:90)

Mustafa Akbaş:

Altyapı orjinli futbolcu mevkiisi olmayan solbekte görev yaptı. İsak ve Musa solbek diye alınmasına rağmen, Ersun Yanal bu mevkii Mustafa Akbaş’a teslim etti. Çok da kötü oynamadı. İstikrarlı ve efendice bir futbol oynadı.Kesinlikle kalmalı.(Puan:80)

Mehmet Ekici:

Bu sezonun en flaş ismi oldu. Orta sahada özellikle hücum organizasyonlarında aktif rol aldı. Attırdığı gollerin yanısıra frikikten attığı gollerle sadece Trabzonspor’un değil ligin en iyi futbolcusu oldu. Kesinlikle kalmalı.(Puan:100)

Özer Hurmacı:

Zaman zaman iyi maçlar oynadı. Hırsı ve mücadelesiyle öne çıktı. Ondan beklentiler çok daha fazla olmasına rağmen, o birçok maçta bu beklentilere cevap veremedi. Ama yinede bu takımın en önemli futbolcularından biri oldu. Kesinlikle kalmalı.(Puan:80)

Yusuf Erdoğan:

Geçen sezona göre önemli düşüş yaşadı. Bunda sakatlığının da etkisi vardı. Sakatlığından dolayıo çok fazla maçta oynamadı. Ama sakat olmayan bir Yusuf’un gelecek sezon takımın en iyi futbolcusu olacağı muhakkaktır. Yeterki, şimarmasın ve havalara girmesin. Henüz eksikleri var. Çalıştıkça, oynadıkça bu eksiklerini giderecektir. Kesinlikşe kalmalı.(Puan:70)

Erkan Zengin: Alınması yanlıştı, takımın ahengini bozdu. Verimli olamadı. Gidebilir. (Puanı 50)

Cardozo:

Deplasmanlarda pek fazla varlık gösteremese de Avni Aker’de önemli işler yaptı. Takımın en fazla golcüsü olarak öne çıktı.. Ancak, Trabzonspor bütün sezon boyu sağ ve sol beksiz oıynadı. Yani kenar ortalarıyla yeteri kadar beslenemedi. Gelecek sezon kalırsa ve kenar bekler tarafından iyi beslenirse daha fazla katkı sağlar. Kesinlikle kalmalı.Puan:90)

Fatih Atik:

Hiç bir özelliği olmamasına rağmen adeta kontenjan topçusu olarak oynatıldı. Gerek halilhodziç’in, gerekse de Ersun Yanal’ın onu oynatmasına bir anlam veremedim. Altyapıda ve Trabzon amatöründe ondan çok daha iyi futbolcular olmasına rağmen böyle futbolcuların transferi Trabzon futboluna ihanettir. Kesinlikle gönderilmeli.(Puan:40)

Salih Dursun:

Fazla birşey yazmaya gerek yok. Tıpki Fatih Atik gibi ona da verilen paralara yazık. Zeki Yavru varken Salih sağbek veya orta sahada oynatılıyor. Yazık Trabzon futbolu böyle yok ediliyor işte.Kesinlikle gönderilmeli..(Puan:40)

Uğur Demriok:

Mustafa Yumlu’nun yerine alınmasına rağmen beklenen perfomansı gösteremedi. Gelecek sezon daha faydalı olabilir..Kalmalı.(Puan:50)

Aykut Demir:

Ersun Yanal’ın gözüne bir türlü giremedi. Oynadığı maçlarda da istikrarlı değildi. Kalmalı.(Puan:40)

Yatabare:

Sakatlığından dolayı çok az maçta oynadı. Ancak, oynadığı maçlarda da istenen performansı sergileyemedi. Sakat değilse kalabilir. (Puan:50)

Waris:

Tıpki Yatabare gibi ondan da tam verim alındığı söylenemez. Ödenenparatya göre fayda değil zararı olduğunu söyleyebilirz. Belki de kendisi için ödenen paranın altında ezildi kaldi. Bir tek ilk yarıdaki Fenerbahçe maçında göze battı o kadar. Onun dışında pek fazla oynamadı ama oynadığı maçlarda da hiçbir varlık gösteremedi.İyi paraya satılırsa gönderilebilir. (Puan: 40)

Deniz Yılmaz:

Yatbare ve Wartis’in yokluğunda forma giydi. Zaman zaman iyi oynamasına rağmen üst seviyede performans sergilediği söylenemez.Kalabilir. (Puan:60)

Zeki Yavru:

Kadro dışı kaldığı için bu sezon çok fazla forma giymedi. Salih ve Fatih Atik’in oynadığı yerde Zeki’nin oynatılmaması büyük haksızlıktı. Gelecek sezon bu haksızlıklar yapılmazsa  faydalı olacağı kanaatindeyim.Kesinlikle kalmalı. (Puan:50)

Soner Aydoğdu:

Tekniği iyi olmasına rağmen yumuşak futbol oynayor. Sert mücadelelerden kaçınıyor. Oysa günümüz futbolu kıran kırana geçiyor. Bu sezon da faydalı olamadı. Gönderilebilir.(Puan:40)

İshak Doğan:

Karabük de iyi bir solbek idi. Ancak nedense teknik adamlar tarafından tutulmadı. Poek fazla oynamöadı. O da kendisi için ödenen yığınla paranın altında ezildi kaldı. Gelecek sezon daha faydalı olabilir. Kalabilir.(Puan:40)

Musa Nizam:

Kesinlikle Trabzonspor’un futbolcusu değil. Niçin nasıl alındığını anlamakta zorluk çekiyorum. Kesinlikle gönerilmeli.(Puan:40)

Belkalem:

Sakatlanana kadar kötü değildi. Güçlü fiziği ve hırsıyla dikkat çekti. Uzun süreli sakatlığı takımın defansını olumsuz etkiledi. Sakat değilse kalabilirdi.(Puan:60)

Constant:

İyi futbolcu ama sorunlu. Yönetimle ve hocalarla sorun yaşadı.Kesinlikle gönderilmeli.(Puan:40)

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR