Haber61

Haber61

Trabzon Fenerbahçe’ye yaklaşır (mı)?

Niyeti bozup, aklıma gelenleri yazacağım. Biliyorum, bu ülkede ahkam kesenler sevilmez. Bir şey biliyormuş gibi, ağzını eveleyip-geveleyen ve " Ya şimdi, bu konularda konuşmak erken" diyen tiplere sinir olduğunuzu biliyorum. Merak etmeyin, ben de o tiplere sinirim..!

 

Trabzonspor- Sivasspor maçından sonra ortalık toz duman… Federasyon, Trabzonspor"a okkalı bir ceza verecek. Ceza, bir bakıma, herkese mesaj olacak… Ardından, Trabzonspor başkanından, yönetim kuruluna, taraftar dernekleri herkes ayağa kalkacak.

 

Hedefteki adam belli, Haluk Ulusoy… Sen misin Trabzonspor"da bu cezayı verdiren Trabzonlu? Maraton tribünde posterlerini açanlar, o günün pişmanlığını yaşayacak. Haluk Ulusoy kamp tesislerinin adının bile değiştirilmesi gündeme gelecek. Bu karar, Aralık"taki Trabzonspor kongresine hazırlanan ve Haluk Ulusoy"a yakınlığı ile bilinen İbrahim Hacıosmanoğlu"nu bile etkileyecek. Derken, bir telefon. Telefonun bir ucunda Aziz Yıldırım, diğer ucunda Nuri Albayrak…

 

Yıldırım, TFF seçimlerini direkt etkileyen Nuri Albayrak"a "gel bizim tarafa, birlikte mücadele edelim" teklifinde bulunacak… Bu teklife "evet" denecek. Artık, Fenerbahçe Trabzonspor ele eledir. İkisinin de hedefi şampiyonluktur. Şampiyon olacak takım, Fenerbahçe"dir. Fenerbahçe, uğraşıp uğraşıp deviremediği Haluk Ulusoy"u bu kez Trabzonspor"u da yanına alarak devirmek isteyecektir.

 

Kulüpler Birliği"nde, TFF"de, orada-burada yalnız bırakılan Fenerbahçe"nin en yakın arkadaşı, artık Trabzonspor"dur. Hatta kartlar açık oynanacak, Fenerbahçe, şampiyonluktan uzaklaşması durumunda (Trabzonspor eğer potadaysa) Trabzonspor"un şampiyonluğu için sahanın içine, dışına her bir yerinde müdahale edecek.

 

Off, öyle bir sezon olacak ki, Trabzonspor-Sivasspor maçı futbolun rotasını değiştirecek. Artık gazete sayfalarında TFF kongresi haberleri okunacak. Hakem hataları ayyuka çıkacak. Aziz Yıldırım ve Nuri Albayrak, ortak toplantılar düzenleyecek.  

 

Hatta bu süreci yakından takip eden Trabzonspor delegesi, kongrede tekrar aday olan Nuri Albayrak ve ekibine "kahraman" muamelesi yapacak ve Aralık kongresinde Albayrak"ı bir kez daha seçecek.

 

Bunların hepsi öngörü… Bana göre yani… Ancak olma ihtimali sıfırdır, yoktur kimse diyemez… Bu yazıdan sonra Trabzonspor"a büyük ceza verilmezse, "yazdıklarımı Haluk Ulusoy okudu" diye düşünürüm… Yok eğer, idam sehpasında Trabzonspor"un altındaki  sandalyeye tekme vurulursa,  yazdıklarım da hani olmayacak şeyler değil… 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR