Haber61

Haber61

Güçlü olmazsan ezilirsin

Adettendir hakem yorumları en sona bırakılır ve "kimse aslında hakemler hakkında konuşmak istemez. Ben konuşuyorum;

Ey Hasan Doğan yönetimi! Bülent Yıldırım"ı sezon sonuna kadar her hafta maç yönetmiş gibi maaşını verin ama sakın maç vermeyin. Bunu sizden futbol adına rica ediyorum. Hakem olmadığını söyleyebilirim. Bu hakemi Türk futboluna yakıştırıyorum ama futbol oyununa yakıştıramıyorum.

Hakemin skora etki edip etmemesini tartışmıyorum, sahadaki oyunun tadını kaçırdı. Trabzonspor oyunu yarı alana yıkmış, Beşiktaş kalesini yokluyor, ama orada dur. Barış gel bakalım buraya, sen beni aldatırsın ha!

Yahu adam Beşiktaş kalesine 30 metre kala neden kendini atsın? Hani Hami Mandıralı vardı, büyük frikikçi, onun gibi uzaktan vuran adamımız da yok.

Sonra sen, Bülent Yıldırım, Baki Mercimek"in Umut"u arkadan biçtiği pozisyonda neredeydin?

Ne düşünüyorum biliyor musunuz? Bu hakemlerden kurtulamayacağız. Emekli olacaklar, sonra hakem hocası, gözlemci ve bu absürd kararları devam edecek.

Yirmi yıldan fazladır iki şey değişmiyor; bu ligin şampiyonları ve hakemler. Sadık Deda"lardan, Metin Tokat"lara, Cem Papila"lara, değişen sadece kelleler. Bülent Yıldırım da bu insanların çağdaşı işte. Kafa aynı o kafa. Babam Sadık Deda"nın ne kadar taraf tuttuğundan bahsederdi. Sonra ben Metin Tokat"ı tanıdım, Cem Papila"nin iki metreden penaltıyı çalamadığını gözlerimle gördüm. Trabzonspor şampiyonluğa gitse düşünemiyorum neler olacak? Herhalde 8 kişiyle maçları tamamlar.

Demek ki, GÜÇLÜ OLACAKSIN, EZİLMEYECEKSİN, KENDİNİ EZDİRMEYECEKSİN.

Sayın Sadri Şener, saha içi er geç düzelir. Düzeliyor da. On senede bir biz zaten kafaya oynuyoruz. Çok iyi bir takım yapsanız da bu adamlar önünüzde set. Gördünüz sizde. Beşiktaş ceza alanına 30 metre kala adam beni aldattın diye faul çalıyor. Yine de şükür Barış Memiş, ceza sahası içinde düşmedi, kırmızı kart artı üç maç ceza da yazarlar.

Süleyman Atal göreve!

Bu oyundan bıktık artık. Anadolu piyon İstanbul hep şampiyon oyununu hakemler eliyle servis edilmesinden bıktık artık. Sayın Şener, dönemizde mali tablo kadar önemli bir başka şey, lobi. Trabzonspor"un kaybettiği itibar, hakemleri ve bu hakemlerin başındaki yapıları böyle davranmaya sevk ediyor. Trabzonspor"un saha içinde yalnız olmadığını, ezilmeyeceğini göstermek için TFF üyesi Süleyman Atal"ı da göreve davet ediyoruz. TFF"de Trabzonsporlu bir yöneticinin yapacağı en faydalı iş, lobi olur.

Maç hakkında da çok özet birkaç şey söylemek gerekirse;

Beşiktaş"ın bir pozisyonu (o da gol olmadı) ama 3 golü var, Trabzonspor"un 4 net pozisyonu var maalesef golü yok.

İlk gol Erdinç"in ikramı. Yahu Erdinç, sen futbolu yeni mi öğreniyorsun? Adam 35 metre top sürüyor sen ayağını bir zahmet uzatıversen.

İkinci gol, kaleci Tolga"nın devre arası ikramı. Tolga kardeş, o top bal gibi de çıkardı.

Üçüncü gol, Çağdaş"ın maç sonu ikramı.

İkinci yarıda Beşiktaş Trabzonspor alanında 5 dakikada kadar uğradı geçti, bir gol attı, bir de kaçırdı.

Ezcümle, Trabzonspor kendi kendine yenildi. Hakem, temel hakemlik formasyonunun çok uzağında bir yönetim bile gösteremedi! Rakibi görmedim. Maç Dolmabahçe"deydi, herhalde Beşiktaş"tı.

YAZIYA YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.