Ocakbaşı

Ocakbaşı

Futbolcular nasıl oynadı?

Onur:

Yine formda bir görüntü sergiledi. Geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor. Takımın en güvenilir futbolcusu.

Bosingwa:

Halilhodziç hazırlık maçlarında denediği ön liberoda pek varlık gösterememişti. Dün akşam yine sağ bekte oynadı. Geçen sezonki görüntüsünün üzerine bir performans eklemiş. Defansif özelliğinin yanı sıra dün akşam hücum organizasyonlarına da destek vermesi en önemli artısı idi.ocakbasi-reklam.20140609122443.20140822114011.jpg

Mustafa Yumlu:

Dün akşamki maçın bana göre en iyisi idi. Gerek defansta gerekse de hücumda iyi işler yaptı. Zor pozisyonda olmasına rağmen rakip kaleye iki kafa şutu gönderdi. Biri çizgi üzerinde kaleci tarafından kurtarıldı, diğeri de gol olmak üzereyken Medjani dokunarak golü attı.

Berkalem:

Yeni transfer çok fazla sırıtmadı. Ne çok iyi, ne de çok kötü idi. Teknik yönü daha öne çıktı. Zamanla daha iyi olur.

Musa Nizam:

Halilhodziç’in en büyük sürprizi idi. Herkes pahalı transfer İshak’ı beklerken, ucuz transfer Musa’yı buldu sahada. Sahanın iyilerinden biri idi. Rakibin bütün atakları onun tarafından gelmesine rağmen defansif görevini iyi yaptı. Mücadelesi de iyi idi.

Soner:

Geçen sezondan farklı bir görüntü sergilemedi. Futboluyla çok öne çıkmadı. Günümüzdeki futbolu mücadeleye, dayanıklılığa dayalı. Bu görüntüde değildi. Bu haliyle forma bulma şansı zor gibi. Daha çok mücadele etmeli.

Constant:

Dün gece ilk yarıdaki oyunuyla bana göre en iyi transferdi. Gerçekten top ayağına yakışıyor. Çok iyi ara pasları atıyor. İyi bir kumaşı var. Ancak, Yattara gibi devamlılığı yok gibi. Nitekim ikinci yarıda çok öne çıkamadı ve kenara alındı. Devamlığı ve kuvveti olsa adından çok söz ettirecek.

Medjani:

Hazırlık maçlarında hep stoperde izlediğimiz bu futbolcu ön liberoda oynadı. Güçlü fiziği ve tekniği ile öne çıktı. Zamanla daha fazla katkı sağlayacağına inanıyorum. Attığı golde, bulunduğu yer çok önemliydi.

Sefa:

İyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. Ancak, dün akşam öne çıkamadı. Zamanla daha iyi olabilir. Gerçek performansını bulduğu anda Trabzonspor’a uzun yıllar katkı yapacaktır.

Yusuf:

Zaman zaman iyi işler yapsa da maçın geneli itibariyle çok üst seviyede değildi. Geçen sezonki performansını bildiğimiz için ondan beklentiler çok fazla. Ama bu takımın değişmez oyuncusu olacaktır.

Cardoza:

Trabzonspor’un en pahalı ve yıldız transferi. Maçın ilk yarısında pek varlık gösteremedi. Uzun boyuna rağmen hava toplarında etkisizdi. İkinci yarıda biraz daha iyi görüntü verdi. Attığı golde klasını gösterse de bu görüntüsüyle Trabzonspor’un işinin zor olacağını düşünüyorum. Yanına Henrique gibi sağa sola deplase olan ve rakip defansı yoran bir futbolcu olursa daha faydalı olur. Bu görevi belki eldeki Deniz de yapabilir. Aksi halde tek forvetle oynarsa beklentileri karşılayamaz. Çünkü ağır bir santrafor.

Not:

Dün akşam Trabzonspor takım olarak ne çok iyi idi, ne de çok kötü. Hazırlık maçlarına göre daha iyi oynasa da vasatı aşamadı.

Zamanla iyi olurmu?

Bunu da zaman gösterecek.

Rostov’u eler mi?

Gruplar garanti.

Ligde ne yapar?

Lig takımları Rostov’a göre daha zordur.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR