Zorla fuhuş yaptıran çete yakalandı

 Ulus'taki 4 otel ile Yenimahalle, Çankaya ve Mamak ilçelerindeki 10 eve operasyon düzenlendi.Bir istihbaratı değerlendiren Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, mayıs ayında başlattıkları teknik ve fiziki takip sonucu, Azerbaycan, Kı

Zorla fuhuş yaptıran çete yakalandı

 Ulus'taki 4 otel ile Yenimahalle, Çankaya ve Mamak ilçelerindeki 10 eve operasyon düzenlendi.

Bir istihbaratı değerlendiren Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, mayıs ayında başlattıkları teknik ve fiziki takip sonucu, Azerbaycan, Kırgızistan, Gürcistan ve Türkmenistan'dan çocuk ve yaşlılara bakıcı, güzellik uzmanı olarak getirilen kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığını belirledi.

Ulus'taki 4 otel ile Yenimahalle, Çankaya ve Mamak ilçelerindeki 10 eve düzenlenen operasyonda 19 kişi gözaltına alındı.

Zanlılardan Gürcistan uyruklu Türk vatandaşı Limon Y, Ramazan C, Ramazan E, Muzaffer K, Feruza K, Halil H, Dilfuza K, Halil Y, Yılmaz A, ''insan ticareti, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, fuhşa yer temini'' gibi suçlardan tutuklandı.

Mağdur kadınlardan 4'ünün ülkelerine gönderilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildiği, 2'sinin sığınma evlerine yerleştirilmek için başvuruda bulunduğu bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam