Zorba aşık dehşet saçtı!

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde 32 yaşındaki B.D., evlenme teklifini kabul etmeyen akrabası 15 yaşındaki N. K. ile babası 50 yaşındaki C.K.'yı av tüfeğiyle öldürdü.  Olay, Heybet Mahallesi Levent Sokak'ta bugün saat 07. 30'da meydana geldi. İddiaya göre,

Zorba aşık dehşet saçtı!

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde 32 yaşındaki B.D., evlenme teklifini kabul etmeyen akrabası 15 yaşındaki N. K. ile babası 50 yaşındaki C.K.'yı av tüfeğiyle öldürdü.

 

Olay, Heybet Mahallesi Levent Sokak'ta bugün saat 07. 30'da meydana geldi. İddiaya göre, cinayet şüphelisi B. D., bir süre önce akrabaları N.K. ile evlenmek istediğini söyledi. Lise öğrencisi genç kız ve ailesi ise, yaş farkı nedeniyle bu isteğe olumsuz yanıt verdi. İstediğini elde edemeyen B. D. otomatik av tüfeğiyle birlikte, bugün bir kez daha genç kızın ailesinin evin önüne geldi.

 

Sabah evde kapının önüne çıkan N.K. karşısında B.D.i görünce, babası C. K.'yı çağırdı. Sokak ortasında genç kızın yanında babasıyla tartışmaya başlayan B. D., yanında taşıdığı av tüfeğiyle ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan saçmaların hedefi olan N.K.olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan babası C.K. da hastaneye götürülürken yolda öldü.

 

Olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi B.D.in yakalanması için ilçede geniş kapsamlı bir operasyon başlatıldı. Emniyet ve jandarma ekipleri, her yerde firari cinayet şüphelisini arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam