Zehirlenen genç hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 21 yaşında bir genç, şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Barbaros Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi'nde ailesiyle birlikte ikamet eden Arif Korkmaz (21), önceki akşam işten

Zehirlenen genç hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 21 yaşında bir genç, şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Barbaros Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi'nde ailesiyle birlikte ikamet eden Arif Korkmaz (21), önceki akşam işten eve döndü. Babası uyuduktan sonra duşa giren Arif Korkmaz, bir daha çıkamadı.
 
İlerleyen saatlerde uyanan baba, kapıyı açıp içeri girdiğinde oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı.
 
Aile acı olayla yıkılırken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından talihsiz gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere asri mezarlık morguna kaldırıldı.
 
Korkmaz ailesinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Arif Korkmaz'ın, babası ile birlikte Başiskele Seymen'de bulunan bir raf fabrikasında çalıştığı öğrenildi.
 
Korkmaz'ın cenazesi Karşıyaka Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler