Zehirlenen 5 futbolcu ağır

Durumu daha ağır olan 5 futbolcunun Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken diğerleri taburcu edildi. Ödemiş Belediyesporlu futbolcular, Denizgücü maçı hazırlıklarını sürdürdükleri Ertuğrul Ormancı tesislerinde yedikleri akşam yemeğinden zehirlendi. Öd

Zehirlenen 5 futbolcu ağır
Durumu daha ağır olan 5 futbolcunun Devlet Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken diğerleri taburcu edildi.

Ödemiş Belediyesporlu futbolcular, Denizgücü maçı hazırlıklarını sürdürdükleri Ertuğrul Ormancı tesislerinde yedikleri akşam yemeğinden zehirlendi. Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan futbolculardan en çok Melih Tezel, Erhan Eriten, Burak Akgenç, M. Ali Kızılca ve Barış Mayadağ etkilendiği belirlendi. Hastaneye yatırılan 5 futbolcuya serum takıldı. Diğer futbolcular ise ayakta tedavi edildikten sonra, tesislere döndü.

Ödemiş Belediyespor Antrönörü Levent Bayraktar, “Bazı oyuncularımda baş dönmesi, mide bulantısı gibi rahatsızlıklar görüldü. Bunun üzerine hepsini hastaneye kaldırdık. Gıda zehirlmenmesi teşhisi konuldu. Çok ciddi bir durum yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam