Yusuf manken sevgilisini tokatladı

Beşiktaş’ın evli ve yeni çocuk sahibi olan futbolcusu Yusuf Şimşek, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Burçin B.’ye yumruk attı. İkili polis tarafından karakola götürüldü. Genç kadının şikâyetçi olduğu yıldız futbolcu, ifadesi alındıktan sonra savc

Yusuf manken sevgilisini tokatladı

Beşiktaş’ın evli ve yeni çocuk sahibi olan futbolcusu Yusuf Şimşek, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Burçin B.’ye yumruk attı.

İkili polis tarafından karakola götürüldü. Genç kadının şikâyetçi olduğu yıldız futbolcu, ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İddiaya göre Yusuf Şimşek, 3 yıldır birlikte yaşadığı Burçin B.’nin kendisinden ayrılmak istemesi üzerine sinirlendi. İkili, futbolcunun Beykoz Acarlar’daki villasında kavga etti. Bu sırada Şimşek, genç kadına yumruk attı. Dudağından yaralanan Burçin B. polis çağırdı. Eve gelen polis, çifti karakola götürdü. Burçin B., futbolcudan şikâyetçi oldu. İfadesinin alınmasının ardından Yusuf Şimşek, Beykoz Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla serbest bırakıldı. Yaklaşık 5 saat süren işlemler sonrası karakoldan bir kadın ile birlikte çıkan ve yüzünü kapatan Burçin B. taksiye binerek hızla uzaklaştı. Basın mensuplarını gören Yusuf Şimşek ise karakolda beklemeye devam etti. Şimşek, hava kararınca bir sivil polis otosuna binerek karakoldan ayrıldı.

‘İKİ TOKAT ATTIM’

Şimşek’in poliste, Burçin B. ile Acarlar’daki evlerinde buluştuğunu belirterek, “Buluştuğumuzda ayrılmak istediğini söyleyince aramızda tartışma çıktı. Sinirlenince iki tokat attım” diyerek suçunu kabul ettiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler