Yük treni otomobili biçti! 4 ölü

Trenin yaklaşık 40 metre sürüklediği takside bulunan biri kadın 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.Kaza saat 04.00 sıralarında Gaybi Efendi Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hemzemin ge

Yük treni otomobili biçti! 4 ölü

Trenin yaklaşık 40 metre sürüklediği takside bulunan biri kadın 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Kaza saat 04.00 sıralarında Gaybi Efendi Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki hemzemin geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hemzemin geçitte bariyerin arasından yolun karşısına geçmek isteyen Erhan Yavuz yönetimindeki 43 T 0151 plakalı taksiye Eskişehir'den Tavşanlı ilçesine gitmekte olan makinistliğini Ekrem Elbir'in yaptığı 73 bin 48 sefer sayılı yük treni çarptı. Kazada trenin yaklaşık 40 metre sürüklediği taksinin şoförü Erhan Yavuz (31) ile aynı araçta bulunan Raşit Kamacı (56) ve Musta Ertaş olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada Hanife Olgun (34) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın ise ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kimliği belirlenemeyen kadın, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

4 kişinin öldüğü bir kişinin yaralandığı kazanın ardından yük treni makinisti Ekrem Elbir ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken kaza nedeniyle demiryolu hattı yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı. Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık da kaza yerine gelerek incemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam