Yolcu otobüsü kaza yaptı: 34 yaralı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi yakınlarında, bu sabah kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 11'i ağır 34 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Samsun istikametine gitmekte olan Tuncay Ç. yönetimindeki 34

Yolcu otobüsü kaza yaptı: 34 yaralı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi yakınlarında, bu sabah kayganlaşan yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 11'i ağır 34 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Samsun istikametine gitmekte olan Tuncay Ç. yönetimindeki 34 VA 9776 plakalı yolcu otobüsü, Çankırı'nın Çerkeş ilçesi yakınlarında yağmurun da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Bu sabah saat 06.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, aralarında Gürcistan uyruklu vatandaşlarında bulunduğu 11'i ağır 34 kişi yaralanırken, yaralılar Karabük, Çerkeş, Çankırı ve Ankara'da çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilğili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam