Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

 Alınan bilgiye göre, Van istikametinden Patnos'a gitmekte olan Vahyettin Sağlam yönetimindeki 04 M 5069 plakalı yolcu minibüsü, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi.Kazada, sürücü ile yolculardan Kadir Coşar, Cesim Yıldız, Nesim Yıldız,

Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

 Alınan bilgiye göre, Van istikametinden Patnos'a gitmekte olan Vahyettin Sağlam yönetimindeki 04 M 5069 plakalı yolcu minibüsü, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi.

Kazada, sürücü ile yolculardan Kadir Coşar, Cesim Yıldız, Nesim Yıldız, Yunus Keleş, Abdulbaki Üstün, İbrahim Macit, Murat Aslan, Güngör Sağlam, Sevda Sağlam, Müslüm Kaya, Said Demir ve Zeytun İnci yaralandı.

Patnos Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Ağrı Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan ayakta tedavi edilen 10'u taburcu edildi. Üç yaralının tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam