Yola çıkmadan mutlaka okuyun

Karayollarının bazı kesimlerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13. kilometreleri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım ağır tonaj

Yola çıkmadan mutlaka okuyun

Karayollarının bazı kesimlerinde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13. kilometreleri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım ağır tonajlı araçlar için Zonguldak-Devrek-Mengen, diğer araçlar için ise Üniversite Hastanesi güzergahından sağlanıyor.

O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Harp Akademileri Tüneli-Kavacık Kavşağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında orta refüjünde direk yenileme çalışmaları nedeniyle 5 Eylül-21 Ekim tarihleri 23.00-05.00 saatleri arasında (cumartesi-pazar günleri saat 10.00'a kadar) bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Havran-Balıkesir yolunun 22-24. kilometreleri arasındaki Şapçı rampaları mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 5-8 Eylül tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Havran-Balıkesir yolunun Balya Ayrımında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 7-9 Eylül tarihlerinde 14.00-17.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunun Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ekime kadar her iki yönde zaman zaman bazı şeritler trafiğe kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Diyarbakır-Şanlıurfa yolunun Dicle Kent Bulvarı Kesişim Köprülü altgeçit kavşak çalışmaları nedeniyle yarına kadar ulaşım alternatif güzergahtan (Şehir Geçişi Yolu) sağlanacak.

Milas-Yatağan yolunun Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkilerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87.kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılacak.

Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan verilecek.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam