Yol davasına cinayet!

 Konya’da motosiklet ve kamyonet sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti. Cinayeti işlediği iddia edilen baba ile yaralı oğlu tedavi için gittikleri özel bir hastanede polis tarafından gözaltına alındı.Olay

Yol davasına cinayet!

 

Konya’da motosiklet ve kamyonet sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti. Cinayeti işlediği iddia edilen baba ile yaralı oğlu tedavi için gittikleri özel bir hastanede polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, merkez Meram ilçesi Hayrünnisa Mahallesi Karamanoğlu Kasımbey Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, motosikletiyle giden Bayram Yalım (18) ve arkadaşı Ali K. (18), 41 F 3065 plakalı hafif ticari araç içinde bulunan baba Adem (47) ve oğlu Mustafa G. ile (24) yol verme meselesi yüzünden tartıştı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, iddiaya göre bıçakların çekilmesi sonucu Bayram Yalım, Adem G.'yi, Ali K. ise Mustafa G.'yi bıçaklayarak yaraladı. Kavga sırasında baba Adem G. de oğlunu yaraladığı iddia edilen Bayram Yalım'ı bıçaklayarak yaraladı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Bayram Yalım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
 
Yaralı olarak araçlarına binen baba ile oğlu olay yerinden kaçtı. Polis olay yerinde yaptığı araştırmada baba ile oğlunun da yaralı olduğunu öğrendi. Bunun üzerine tüm özel hastaneleri araştıran polis, baba ile oğlunun merkez Karatay ilçesinde bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındıklarını öğrendi. Hastaneye giden polis, tedavisi tamamlanan şüphelilerden Adem G'yi gözaltına aldı. Yaralı Mustafa G. sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
 
1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı olayda Adem G. ile karşı tarafta bıçak kullandığı iddia edilen ve yara almadan kurtulan Ali K. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam