Yine kaza yine can tehlikesi

 Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bir öğrenci taşıyan servis minibüsü ile bir otomobil ve bir kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada bazı öğrenciler şoka girdi.  Kaza saat Saat 22.30 sıralarında meydana

Yine kaza yine can tehlikesi

 

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bir öğrenci taşıyan servis minibüsü ile bir otomobil ve bir kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3'ü ağır 7 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada bazı öğrenciler şoka girdi. 

 

Kaza saat Saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi'nden İstanbul'a giden içinde 12 öğrencinin olduğu 34 VS 1930 plakalı servis minibüsü, D-100 Karayolunda sol şeritte giderken birden arızalandı. Ani fren yapan servis aracına arkadan gelen 34 GL 6157 plakalı otomobil ve kaza yapan araçlara 34 GLE 78 plakalı kamyon çarptı. Kazada öğrenci servisinde bulunan 5 öğrenci ile otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Otomobilde bulunan iki kişi şıkıştıkları araçtan itfaiye yardımıyla çıkartılırken, 3'ü ağır 7 yaralı bölgedeki hastanelerine sevk edildi. 

 

Gebze İlçe Emniyet Müdürü Kadir Demir de olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Kazanın ardından araçlar çekilene kadar karayolu yaklaşık bir saat ulaşıma kapandı. Sürücüleri henüz belirlenemeyen zincirleme kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler