Yine deprem oldu

 Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi olarak saptadığı deprem saat 13.13'te meydana geldi. Yerin 5 kilometre altında meydana gelen deprem, Afyonkarahisar'ın yanı sıra U

Yine deprem oldu

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Afyonkarahisar'ın Hocalar İlçesi olarak saptadığı deprem saat 13.13'te meydana geldi. Yerin 5 kilometre altında meydana gelen deprem, Afyonkarahisar'ın yanı sıra Uşak, Denizli ve Kütahya'da da hissedildi.

 

Yerleşim merkezlerinde kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı olmadı.

 

SANDIKLI DA SALLANDI


Afyonkarahisar'da merkez üssü Hocalar İlçesi olan ve saat 13.13’te Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından ikinci bir deprem Sandıklı İlçesi'nde oldu. Saat 13.28'deki deprem, Sandıklı'nın Arizlar Köyü'nun 4 kilometre kuzeybatısında 3.4 büyüklüğünde meydana geldi. Sandıklı ve çevresindeki yerleşim birimlerinde de hissedilen deprem can ve mal kaybına yol açmadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam