Yine bir feci kaza: 3 ölü!

Orhanlı Mesçit Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Sinan Beşoluk’un kullandığı 34 BF 2953 plakalı otomobil orta refüjü aşarak aydınlatma direğine çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği öğrenilen kazanın ardından a

Yine bir feci kaza: 3 ölü!

Orhanlı Mesçit Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Sinan Beşoluk’un kullandığı 34 BF 2953 plakalı otomobil orta refüjü aşarak aydınlatma direğine çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği öğrenilen kazanın ardından araç taklalar atarak durabildi. Araçta bulunan Sinan Beşoluk, eşi Döndü Beşoluk, kayınpederi Ali Çandır ve 10 yaşlarındaki kızları Merve Beşoluk çarpmanın etkisiyle parçalanan araçtan dışarı fırladı. Kaza sonrası yol savaş alanına dönerken vatandaşlar yola fırlayan yaralıların yardımına koştu.

Kazanın ardından Mehmet Akif Caddesi Sabiha Gökçen Havalimanı istikameti taşıt trafiğine kapandı. Vatandaşların ihbarı üzerinde kaza yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Orhanlı İtfaiyesi’ne bağlı ekipler de kısa süre içinde kaza yerine ulaştı. Ağır yaralanan sürücü Sinan Beşoluk, eşi Döndü Beşoluk ve 10 yaşlarındaki kızları, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Ali Çandır da kaza yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. Çandır’ın vücudunda kırıklar olduğu, hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Tuzla Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerini tamamlamasının ardından cesetler, Tuzla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna gönderildi. Paramparça olan otomobilin kaldırılmasının ardından yol taşıt trafiğine tekrar açıldı. Kazanın görgü tanıkları otomobilin çok hızlı olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam