Yıldırım düştü üç çocuk öldü!

 Diyarbakır'da yağmurdan korunmak için girdikleri ağacın altında yıldırım çarpması sonucu Ali Gezen, Şükrüye Öner ve Mehmet Eken, öldü.Olayda 16 yaşındaki Ömer Eken'de yaralandı.Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi İplik Mahallesi'nde bugün saat 17.00 sıral

Yıldırım düştü üç çocuk öldü!

 

Diyarbakır'da yağmurdan korunmak için girdikleri ağacın altında yıldırım çarpması sonucu Ali Gezen, Şükrüye Öner ve Mehmet Eken, öldü.

Olayda 16 yaşındaki Ömer Eken'de yaralandı.Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi İplik Mahallesi'nde bugün saat 17.00 sıralarında Oyun oynayan Ali Gezen, Mehmet Eken, amcasının oğlu Ömer Eken, aniden bastıran yağıştan korunmak için çevrede bulunan bir ağacın altında sığındı. Çocukların bulunduğu bölgeye yıldırım çarpması sonucu Ali Gezen ile Mehmet Eken, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayda yaralanan Ömer Eken ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

HANİ İLÇESİ'NDE DE 1 ÇOCUK ÖLDÜ 

Diyarbakır'ın Hani İlçesi Anıl Köyü'nde de bugün yıldırım çarpması sonucu 15 yaşındaki Şükrüye Öner, hayatını kaybederken 17 yaşındaki Halil Tokdemir ise ağır yaralandı. Tokdemir, Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam