Yıldımın çarptığı genç can verdi!

Dün sabah ilçeye bağlı Akpelit köyünde hayvanlarını otlatmak evden ayrılan Tuncay Yıldırım (26), akşam köye dönmedi. Durumdan endişelenen ailesi ve köyüler, Yıldırım'ı aramak üzere araziye çıktı. Köye yaklaşık 6-7 kilometre uzaklıktaki Çamlık mevkisinde g

Yıldımın çarptığı genç can verdi!

Dün sabah ilçeye bağlı Akpelit köyünde hayvanlarını otlatmak evden ayrılan Tuncay Yıldırım (26), akşam köye dönmedi. Durumdan endişelenen ailesi ve köyüler, Yıldırım'ı aramak üzere araziye çıktı. Köye yaklaşık 6-7 kilometre uzaklıktaki Çamlık mevkisinde gencin cesedini bulan köylüler, durumu jandarmaya bildirdi.

Gece geç saatlerde araçla köye varan Cumhuriyet savcısı, bölgenin düzenli bir yolunun olmaması nedeniyle, jandarma ve sağlık ekipleri ile birlikte sağanak yağış altında yaklaşık 1 saat yürüdükten sonra olay yerine ulaştı.

Cesette yapılan incelemede, Tuncay Yıldırım'ın yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler