Yılbaşında Piyango heyecanı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer'den alınan bilgiye göre, geçen yıl 20 milyon YTL'den 25 milyon YTL'ye yükseltilen yılbaşı büyük ikramiyesinde bu yıl değişikliğe gidilmedi.Talih Kuşu, bu yılki özel çekilişte de büyük ikramiye olarak 1 adet 2

Yılbaşında Piyango heyecanı

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Recep Biçer'den alınan bilgiye göre, geçen yıl 20 milyon YTL'den 25 milyon YTL'ye yükseltilen yılbaşı büyük ikramiyesinde bu yıl değişikliğe gidilmedi.

Talih Kuşu, bu yılki özel çekilişte de büyük ikramiye olarak 1 adet 25 milyon YTL verecek. Çekilişin diğer büyük ikramiyeleri de, 1 adet 5 milyon YTL ve 1 adet 1 milyon YTL olarak belirlendi.

Yılbaşı çekilişi, en az 3, en fazla da 9 kişinin yeni yıla milyoner olarak girmesini sağlayacak. Çekilişte 25 milyon ve 5 milyon YTL'lik büyük ikramiyelerin çeyrek bilete, 1 milyon YTL'lik ikramiyenin ise tam bilete çıkması halinde 9 kişi milyoner olacak. Her 3 ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda ise, 3 talihli yeni yıla milyonluk ikramiyelerle giriş yapacak.

Tüm biletlerin satılması halinde toplam ikramiye adedi 2 milyon 972 bin 82'ye, toplam ikramiye tutarı da 144 milyon 25 bin YTL'ye ulaşacak.
Özel çekiliş için bastırılan tam biletler 24 YTL'den, yarım biletler 12 YTL'den, çeyrek biletler ise 6 YTL'den satılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam