YGS bunalımı ölümle sonuçlandı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde YGS'yi kazanamayan lise öğrencisi bunalıma girince tabanca ile kendisini vurarak intihar etti. Edinilen bilgilere göre, Kağızman Lisesi 12-F sınıfı öğrencisi Hayrettin A., YGS'ye girdikten sonra bunalıma girdi. Yatağına not bıra

YGS bunalımı ölümle sonuçlandı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde YGS'yi kazanamayan lise öğrencisi bunalıma girince tabanca ile kendisini vurarak intihar etti.

 

Edinilen bilgilere göre, Kağızman Lisesi 12-F sınıfı öğrencisi Hayrettin A., YGS'ye girdikten sonra bunalıma girdi. Yatağına not bırakarak babasına ait silahla intihar eden Hayrettin A.'nın notunda, "Hakkınızı helal edin ben mezun olamam. Sizi çok özleyeceğim, arkadaşlarım, sevdiklerim, ailem. Ama bitti, buraya kadarmış. Allah canımı almadıkça ben sıkıntıya giriyorum. Ama ben evin bodrum katında öldürüyorum kendimi. Sizi çok özleyeceğim" sözleri yer aldı. Evlerine ait bodrumda intihar eden gencin cenazesi, gözyaşlarıyla evden çıkartılarak Kağızman Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

 

Hayrettin A.'nın cesedi, daha sonra morgdan alınarak Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam