"Yeşille sarının ortasında geçtim"

Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin, merkez Palandöken ilçesinde yaptığı kameralı kırmızı ışık uygulamasında sürücülerin savunmaları komedyenleri aratmadı.Uygulamada kırmızı ışık ihlali yapan sürücüler "

"Yeşille sarının ortasında geçtim"

Erzurum Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin, merkez Palandöken ilçesinde yaptığı kameralı kırmızı ışık uygulamasında sürücülerin savunmaları komedyenleri aratmadı.

Uygulamada kırmızı ışık ihlali yapan sürücüler "Bizi kandıramazsınız bu bir kamera şakası değil mi? Kırmızıda geçmedim, kamera öyle görmüş. Tam yeşille sarının ortasında geçtim" diye savunma yaptılar.

Özel halk otobüsü ve minibüs şoförleri de trafik polislerinin uygulamasını gördüğü için kavşakta yolcu alamadı. Bunun üzerine vatandaşlar polisin yanına gelerek, "Sizi gördükleri için bizi almıyorlar. Haberiniz olsun. Yoksa her zaman burada biniyoruz" diye şikayet ettiler. Polis bir saat içinde kırmızı ışık ihlali yapan yaklaşık 40 sürücüye 140'ar lira ceza kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam