Yeni yüzüyle ilk kez...

 Turan Çolak'ın durumuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr. Abdullah Erdoğan, "Hastanın genel durumu iyi ve uyanık. Sistem bulguları doğal. Hasta doktorlarıyla iletişim kurabiliyor, anlaşılır şekilde konuşabiliyor ve uyumlu şekilde komutlara

Yeni yüzüyle ilk kez...

 

Turan Çolak'ın durumuyla ilgili açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr. Abdullah Erdoğan, "Hastanın genel durumu iyi ve uyanık. Sistem bulguları doğal. Hasta doktorlarıyla iletişim kurabiliyor, anlaşılır şekilde konuşabiliyor ve uyumlu şekilde komutlara cevap verebiliyor" dedi. 

Transfer edilen dokular ve tüm bölgelerin sağlıklı ve sorunsuz olduğunu aktaran Doç.Dr. Erdoğan, "Kamuoyundan gelen yoğun merak ve istek üzerine hastanın kendisinden ve yakınlarından alınan izinle ameliyat sonrası ilk fotoğrafı Akdeniz Üniversitesi idaresi tarafından basınla paylaşıldı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam