Yeni yüzünü Facebook'ta paylaştı

 Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan 19 yaşındaki Uğur Acar, sosyal paylaşım sitesi facebook'ta yeni yüzünün fotoğrafını ve düşüncelerini Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsrail Kurtcephe tarafından törenle kendisine hediye edilen yeni Tablet PC üzerinde

Yeni yüzünü Facebook'ta paylaştı

 

Türkiye'de ilk yüz nakli yapılan 19 yaşındaki Uğur Acar, sosyal paylaşım sitesi facebook'ta yeni yüzünün fotoğrafını ve düşüncelerini Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İsrail Kurtcephe tarafından törenle kendisine hediye edilen yeni Tablet PC üzerinden paylaştı.

Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatla Türkiye'nin ilk yüz nakli hastası olan 19 yaşındaki Uğur Acar, yeni hayatına ilk olarak sosyal paylaşım sitesi Facebook ile başladı.

Daha önce Facebook'ta 'profil resmi' bölümüne bir spor otomobil fotoğrafı yerleştiren Acar, sayfasına yeni yüzünün fotoğrafını koydu.

Yeni yüzüyle böyle tanışmıştı!

DOKTORUNU 'BEĞENDİ'

Uğur Acar sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ayrıca ameliyatını gerçekleştiren Prof.Dr. Ömer Özkan'ın sayfasını da beğenmeyi ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam