Yeni yıla karla giriyoruz

Türkiye'nin büyük bir bölümü yeni yılı karla karşılayacak. Yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yağışların yurdun kuzey ve doğu kes

Yeni yıla karla giriyoruz

Türkiye'nin büyük bir bölümü yeni yılı karla karşılayacak. Yağışlar karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, yağışların yurdun kuzey ve doğu kesimlerinde aralıklarla devam edeceği tahmin ediliyor.

Karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Yurdun iç ve doğu bölgelerinde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, kıyı kesimleri (Zonguldak, Bartın, İnebolu ve Sinop)ile sabah ilk saatlerde bölge geneli aralıklı kar yağışlı geçecek. Kıyılarında hafif olmak üzere, bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, kıyıları ile Amasya ve Tokat çevreleri aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde kıyılarında hafif olmak üzere, bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam