Yeni Konsolos'tan Vali'ye ziyaret

Göreve atanması ile ilgili resmi yazıyı Vali Okutan'a sunan Eren, Makedonya Cumhuriyeti'ni ilk tanıyan devletin Türkiye olduğunu anımsatarak, ''Makedonya ile ülkemiz arasında iyi olan ilişkileri daha da geliştirmek istiyoruz. Ekonomik alanda hareketlilik

Yeni Konsolos'tan Vali'ye ziyaret

Göreve atanması ile ilgili resmi yazıyı Vali Okutan'a sunan Eren, Makedonya Cumhuriyeti'ni ilk tanıyan devletin Türkiye olduğunu anımsatarak, ''Makedonya ile ülkemiz arasında iyi olan ilişkileri daha da geliştirmek istiyoruz. Ekonomik alanda hareketlilik sağlayarak ikili ilişkilerin ileri boyutlama taşınması doğrultusunda çalışacağım'' dedi.

Okutan, göreve atanan Eren'i tebrik ederek, ilde konsolosluk sayısının giderek arttığını, bu doğrultuda yeni gelişmeler olduğunu söyledi.

Okutan, Eren'in göreve atanma yazısını imzalayarak ilgili makamlara sevk ederken, Eren Okutan'a Makedonya bayrağı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam