Yeni günde hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu (İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya), Batı ve Orta Karadeniz ile Çankırı, Giresun, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin (Beypazarı, Na

Yeni günde hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu (İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya), Batı ve Orta Karadeniz ile Çankırı, Giresun, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin (Beypazarı, Nallıhan, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Çubuk) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeybatı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, iç ve doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, ani su baskını, yıldırım düşmesi vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu (İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, Çankırı ile öğle saatlerinden sonra Ankara'nın kuzeybatı ilçeleri (Beypazarı, Nallıhan, Güdül, Kızılcahamam, Çamlıdere, Kazan, Çubuk) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Tokat, Çorum, Amasya ve Artvin ile gece saatlerinde Giresun çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Iğdır, Kars ve Ardahan çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam