"Yemekteyiz" Trabzon'da

"Yemekteyiz" programı kısa sürede herkesi ekran başına toplamayı başardı. Beş kişiden oluşan yarışmada yarışmacılar üç saat içinde alışverişlerini tamamlayıp yemeklerini yapıyor ve akşam da misafirlerine hünerlerini sunuyor. Ufak tefek eleştirilerin yanı

"Yemekteyiz" Trabzon'da

"Yemekteyiz" programı kısa sürede herkesi ekran başına toplamayı başardı. Beş kişiden oluşan yarışmada yarışmacılar üç saat içinde alışverişlerini tamamlayıp yemeklerini yapıyor ve akşam da misafirlerine hünerlerini sunuyor. Ufak tefek eleştirilerin yanı sıra oldukça renkli görüntülere de sahne olan yarışma sonunda adaylar birbirlerini puanlıyor. Beşinci kişinin açıkladığı birinci, program sonunda 10 bin TL'nin sahibi oluyor.

ŞILBIR İDDİALI

Tuğba Ülker'in yapımcılığını üstlendiği ve Show TV'de yayınlanan "Yemekteyiz" programı bu hafta çekimler için Trabzon'a geldi. Trabzon'dan belirlenen beş yarışmacı önceki günden itibaren yemeklerini yapmaya başladılar bile. Yarışmacılardan birisi olan Hasan Şılbır için tanıtım görüntüleri çeken Show TV, Şılbır'ın yıllarını verdiği Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği'ne gelerek buradaki çalışmalarını yakından takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam