Yeğeninin ölümüne dayanamadı

İstanbul Güngören'de 28 Temmuz 2008'de meydana gelen patlamalarda 12 yaşındaki yeğenini kaybeden bir kişinin, Trabzon'un Sürmene ilçesinde çalıştığı lisede yaşamına son verdiği bildirildi. Alınan bilgiye göre, Sürmene'de bir lisede hizmetli olarak çalışan

Yeğeninin ölümüne dayanamadı

İstanbul Güngören'de 28 Temmuz 2008'de meydana gelen patlamalarda 12 yaşındaki yeğenini kaybeden bir kişinin, Trabzon'un Sürmene ilçesinde çalıştığı lisede yaşamına son verdiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Sürmene'de bir lisede hizmetli olarak çalışan ve okulun yan tarafında bulunan kız öğrenci yurdunun da kaloriferini yakan Hasan Özkan (48), yurt binasının zemin katında kaldığı odada elektrik kablosuyla kalorifer borusuna asılı olarak, görevliler tarafından ölü bulundu.

Hasan Özkan'ın İstanbul Güngören'de 28 Temmuz 2008'de meydana gelen patlamalarda 12 yaşındaki yeğeni Şeyma Özkan'ı kaybettiği, yeğeninin ölümüne çok üzüldüğü ve olayın ardından içine kapandığı belirtildi.

Okul müdürü Örgün Hasançebi, Hasan Özkan'ın çevresi tarafından sevilen bir kişi olduğunu belirterek, ''Hasan Özkan'dan gerek kişilik, gerekse çalışma açısından son derece memnunduk. Yeğeninin ölümü onu çok etkiledi. Ama bunu bizlere belli etmemeye çalışırdı'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam