Yedikleri yemek zehir oldu

Bitlis'in Bölükyazı köyünde YİBO'da kalan 181 öğrenciden 141'inde akşam kıymalı pide yedikten sonra baş dönmesi ve mide bulantısı başladı. Okul idaresine rahatsızlandıklarını söyleyen öğrenciler, öğretmenleri tarafından haber verilen sağlık ekiplerince Bi

Yedikleri yemek zehir oldu

Bitlis'in Bölükyazı köyünde YİBO'da kalan 181 öğrenciden 141'inde akşam kıymalı pide yedikten sonra baş dönmesi ve mide bulantısı başladı. Okul idaresine rahatsızlandıklarını söyleyen öğrenciler, öğretmenleri tarafından haber verilen sağlık ekiplerince Bitlis ve Tatvan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğrencilerin çoğu ayakta tedavi edilirken, 45 öğrenci de müşahede altına alındı. 

 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerin yedikleri yemeklerden zehirlenmelerinin ardından tarım müdürü ve ekibi ile birlikte okula gidip yemeklerden numuneler aldık. Bu numuneleri tahlile göndereceğiz. O zaman öğrencilerin neden zehirlendikleri ortaya çıkacak" diye konuştu.

 

Öğrenciler ise, akşam yemeğinden sonra etüt salonuna indiklerini, yarım saat sonra mide bulantısı, baş dönmesi ve kusma gibi rahatsızlıklar ortaya çıkınca hemen öğretmenlerine haber verdiklerini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam