Yavru vatan savaş alanına döndü

  BES üyeleri, belediye önüne çöp yığdı, bankları yaktı. Polis ile BES üyeleri arasında çıkan arbedede yaralananlar oldu, 1 kişi de gözaltına alındı. Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Savaş Bozat, Bakanlar Kurulu'nun bugün Cumhurbaşkanı Derviş E

Yavru vatan savaş alanına döndü

 

 

BES üyeleri, belediye önüne çöp yığdı, bankları yaktı. Polis ile BES üyeleri arasında çıkan arbedede yaralananlar oldu, 1 kişi de gözaltına alındı. 

Belediye Emekçileri Sendikası (BES) Başkanı Savaş Bozat, Bakanlar Kurulu'nun bugün Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları'nın katılımıyla yaptığı toplantıda eylemleriyle ilgili aldığı yasaklama kararını tanımadığını ve mücadeleye kaldıkları yerden devam edeceklerini bildirdi. 

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, diğer bazı siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve sendikaların başkan ile temsilcilerinin de katılarak destek verdiği eylemciler, belediye binası önünü savaş alanına çevirdi. 

Gerginlik sırasında yaralanan 1 kişi ambulans ile hastaneye kaldırılırken, gerginlik BES Başkanı Savaş Bozat'ın yaptığı açıklama ile yatıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam