Yatak odasında intihar etti

Eşinin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılan Doğru yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir süreden beri psikolojik tedavi gördüğü bildirilen ve intihar ettiği sanılan Doğru'nun cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Olay, dün g

Yatak odasında intihar etti

Eşinin haber vermesi üzerine hastaneye kaldırılan Doğru yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir süreden beri psikolojik tedavi gördüğü bildirilen ve intihar ettiği sanılan Doğru'nun cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay, dün gece saat 24.00 sıralarında Tekke Mahallesi Cami Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Orhangazi'deki bir döküm fabrikasından emekliye ayrılan ve psikolojik tedavi gören Atilla Doğru, dün gece eşi Firdes Doğru'ya (46) uyuyacağını söyleyerek yatak odasına geçti. Bir süre sonra eşinden ses gelmeyince yatak odasına giden Firdes Doğru eşini kanlar içinde yerde buldu. Komşularının durumu 112 Acil Servis ve polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri aşırı kan kaybeden Atilla Doğru'yu polis otosu ile Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Atilla Doğru hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrasında polis ve Cumhuriyet Savcısı olayın yaşandığı evde inceleme yaparken, evin yatak odasında büyük bir ekmek bıçağı bulunduğu ve Atilla Doğru'nun yatak odasında kendi boğazını keserek intihar ettiği tahmin ediliyor. Cumhuriyet savcısı Atilla Doğru'nun eşi Firdes Doğru ile oğlu Abdullah'ın da ifadelerine başvururken, Atilla Doğru'nun cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Atilla Doğru cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından ikindi vakti Tekke Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.Doğru'nun cenazesinin eve getirildiği esnada ise gözyaşları sel oldu. Eşi Figen ile çocukları Meltem ve Abdullah babalarının tabutuna sarılarak gözyaşı döktü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam