Yat Kız Kulesi manzarasında battı

 Gövdesinde yırtık oluşan yat, su alıp kayalıklara oturdu. Görgü tanıkları, yattakilerin arka fona Kız Kulesi'ni alarak fotoğraf çektirmek için kıyıya yaklaştığını söyledi.  Olay, dün akşam saatlerinde Kız Kulesi açıklarında meydan geldi. İddiaya göre; 'C

Yat Kız Kulesi manzarasında battı

 

Gövdesinde yırtık oluşan yat, su alıp kayalıklara oturdu. Görgü tanıkları, yattakilerin arka fona Kız Kulesi'ni alarak fotoğraf çektirmek için kıyıya yaklaştığını söyledi. 

 

Olay, dün akşam saatlerinde Kız Kulesi açıklarında meydan geldi. İddiaya göre; 'Cemre' isimli yatta bulunanlar, arka fona Kız Kulesi'ni alarak fotoğraf çektirmek istedi. Bunun için kıyıya iyice yaklaşan lüks yat, deniz yüzeyine yakın kayaya çarptı. Gövdesinde yırtık oluşan yat su almaya başladı. Yat, bir süre sonra kayalıklara oturdu. Yatta bulunanlar ise Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kıyıya çıkartıldı. 

 

Bu arada, olayı gören Osman Ölmez isimli şahıs, "Biz Boğaz'ı seyrediyorduk. Yattakiler arka fonda Kız Kulesi manzaralı fotoğraf çektirmek için kıyıyı yaklaştı. Bir süre sonra kayalıklara çarptılar. Gövdesinde yırtık oluşup su almaya başladı. Sahil Güvenlik ekipleri gelip içerisindekileri kıyıya çıkardı." diye konuştu. 

 

Öte yandan, fotoğraf çektirmek için Üsküdar sahiline inen gelin ile damat, kulenin yakınındaki yatı görünce fotoğraf çektirmekten vazgeçti. Damat, "Kız Kulesi manzaralı fotoğraf çektirmek için gelmiştik. Ancak yat manzarayı bozdu. Biz de başka bir açı arayacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler