Yaşlı kadının boğazını kestiler

İzmir'in Konak İlçesi'nde, 63 yaşındaki Sevil Kıymaz, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü. Polis, sır cinayeti aydınlatmak için çalışmalara başlarken teknolojiye ve internete merakı olan Kıymaz'ın dizüstü bilgi

Yaşlı kadının boğazını kestiler
İzmir'in Konak İlçesi'nde, 63 yaşındaki Sevil Kıymaz, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından boğazı bıçakla kesilerek öldürüldü. Polis, sır cinayeti aydınlatmak için çalışmalara başlarken teknolojiye ve internete merakı olan Kıymaz'ın dizüstü bilgisayarının da çalındığı belirlendi.

Olay, bugün, bugün saat 16.50 sıralarında, lise öğrencisi 14 yaşındaki Bahar Duru'nun, ders bitimi, annesi Aynur Duru ve anneannesi 63 yaşındaki Sevil Kıymaz'la birlikte yaşadığı Hatay Semti, 140 Sokak, 14/10 numaradaki evine gelmesiyle ortaya çıktı. Duru, anneannesi Kıymaz'ın yatağında kanlar içinde yattığını görünce komşularına haber verdi. Komşularının da olayı bildirmesiyle eve gelen polis, emekli üç çocuk annesi Kıymaz'ın, boğazının bıçakla kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Parmak izi çalışması yapan ekipler, giriş kapısında herhangi bir zorlama olmayan evin içerisinin dağınık olduğunu saptadı. Araştırmada, Kıymaz'ın dizüstü bilgisayarının da gasp edildiği belirlendi. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından Kıymaz'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

CHAT YAPIYORMUŞ

Geniş çaplı soruşturma başlatan polis, Bahar Duru ve annesi Aynur Duru'yu ifadelerine başvurmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürürken, vahşice öldürülen Kıymaz'ın aile ve özel yaşamı mercek altına alındı.

Kıymaz'ın, teknolojiye ve özellikle internette chatleşmeye meraklı olduğu öğrenildi. Kıymaz'ın, internette tanıştığı bir kişi tarafından öldürüldüğünün tahmin edildiği, bu yönde de çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler