Yaşlı kadın iftara yetişemedi!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, tankerin altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre kaza, Orhaneli-Bursa Karayolu'nun 14. kilometresinde meydana geldi. Orhaneli, Akçabük köyü köy altında tarlasında çalıştıktan sonra köyüne iftar için

Yaşlı kadın iftara yetişemedi!

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, tankerin altında kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Orhaneli-Bursa Karayolu'nun 14. kilometresinde meydana geldi. Orhaneli, Akçabük köyü köy altında tarlasında çalıştıktan sonra köyüne iftar için dönen 4 çocuk annesi Fatma Yalçın (63), Bursa istikametinden Orhaneli istikametine doğru seyreden 06 BR 7021 plakalı asit yüklü tankerin altında kalarak can verdi. Olaydan sonra tanker şoförü olay yerinden kaçtı.

Akçabük Köyü Muhtarı Yaşar Aslan, "Köyümüze alt geçit yapılması için defalarca müracaat etmemize rağmen hiçbir siyasetçiden olumlu yanıt alamadık. İlla birilerinin ölmesi mi lazım?" diyerek duruma tepki gösterdi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam