Yaşlı adam ormanda ölü bulundu

 Alınan bilgiye göre, evli ve 4 çocuk babası olan Mustafa Yılmaz (63), akşam saatlerinde evinde yakmak için odun toplamak amacıyla Cephanelik Ormanı'na geldi. Burada bir süre zaman geçiren Mustafa Yılmaz, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Ormanlık alanda

Yaşlı adam ormanda ölü bulundu

 

Alınan bilgiye göre, evli ve 4 çocuk babası olan Mustafa Yılmaz (63), akşam saatlerinde evinde yakmak için odun toplamak amacıyla Cephanelik Ormanı'na geldi. Burada bir süre zaman geçiren Mustafa Yılmaz, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Ormanlık alandan kestirme olarak evine gitmek isteyen ve aynı mahallede ikamet eden bir kişi Yılmaz'ı yerde hareketsiz olarak yatarken buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaşlı adamın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından yaşlı adamın cesedi yaklaşık 500 metre mesafedeki çalılık alan içerisinden güçlükle çıkartılarak otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam