Yaşamak İçin İki Gün Ot Yedi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, tartıştığı iki arkadaşı tarafından 10 yerinden bıçaklanan ve "öldü" diye atıldığı Ceyhan Nehri'nde 75 metre yüzerek karşıya geçen Oğuzhan İmrek (17), iki gün ot yiyip su içerek hayatta kaldı.Şeref Menteş (18), Türker Arıcan (19

Yaşamak İçin İki Gün Ot Yedi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, tartıştığı iki arkadaşı tarafından 10 yerinden bıçaklanan ve "öldü" diye atıldığı Ceyhan Nehri'nde 75 metre yüzerek karşıya geçen Oğuzhan İmrek (17), iki gün ot yiyip su içerek hayatta kaldı.
Şeref Menteş (18), Türker Arıcan (19) ile İrmek, 20 Temmuz'da Ceyhan Nehri kenarındaki parka geldi.

Çıkan tartışmanın alevlenmesi üzerine Menteş ile Arıcan, İmrek'i bıçakla yaraladı. İki zanlı karın bölgesinden beş, göğüs ve boynundan da hafif olarak beş kez bıçakladıkları İmrek'in öldüğünü zannederek Ceyhan Nehri'ne attı.

Kendinden geçen İmrek, nehrin soğuk suyuyla irkilip yüzmeye başladı. Nehrin karşı tarafına geçerek bir ağaç altına sığınan İmrek, parçalanan karnından sarkan bağırsaklarını dışarı düşmemesi için gömleğiyle sardı. İmrek, nehrin suyunu içip ağacın çevresindeki otları yiyerek açlığını bastırmaya çalıştı.

Menteş ile Arıcan, yaptıklarından pişman olarak olayın üzerinden 51 saat geçtikten sonra "Vicdan azabı çekiyoruz. Bir kişiyi öldürüp Ceyhan Nehri'ne attık" diyerek polise teslim oldu. Nehri karşılıklı olarak tarayan polis İmrek'i buldu. İmrek hastaneye kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler