Yarın okulların tatil olduğu 5 il

Ankara Valiliği, hava koşulları nedeniyle ''resmi ve özel ilk ve orta dereceli okulların, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşler ile özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin'' yarın da tatil edildiğini bildirdi.Kırşehir’de kar nedeniyle yarın

Yarın okulların tatil olduğu 5 il

Ankara Valiliği, hava koşulları nedeniyle ''resmi ve özel ilk ve orta dereceli okulların, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşler ile özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin'' yarın da tatil edildiğini bildirdi.

Kırşehir’de kar nedeniyle yarın okullar tatil

Kırşehir’de gün boyu devam eden kar yağışı nedeniyle, il merkezinde taşımalı öğretim yapan okullar ve bazı ilçelerde yarın okullar tatil edildi.

Kırşehir Valiliği’nden yapılan açıklama da “Merkeze bağlı taşıma kapsamında olan ilk ve ortaöğretim okulları ile merkez ilçeye bağlı kasaba ve köy okullarında, Akçakent, Akpınar, Çiçekdağı ve Kaman ilçelerinde 1 gün süreyle eğitim-öğretime ara verilmiştir.” denildi.

Yozgat’ta ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi

Yozgat’ta dün gece başlayan kar yağışı ve tipi sebebiyle bugün tatil edilen ilk ve orta dereceliokullar, kar yağışı ve tipinin etkisini bugünde sürdürmesi sebebiyle yarında tatil edildi.

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışı ve tipinin etkisini sürdürmesinden dolayı sadece taşımalıya verilen tatil izninin 01 Mart 2012 tarihinde 1 gün süreyle ilk ve orta dereceli okulların tamamının tatil edildiği belirtildi.

Ordu'da eğitime kar engeli: Okullar yarın tatil edildi

Ordu'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Çaybaşı, İkizce, Kumru ilçelerindeki okulların tamamı ile Akkuş ve Ünye'nin belde ve köylerindeki okullar yarın (1 Mart Perşembe) tatil edildi.

İl Özel İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, il genelinde 53 köy yolunu kar nedeni ile ulaşıma kapandığı belirtildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin 40 araç ve 70 personelle karla mücadele çalışmalarına devam etti, kapanan köy yollarının açılması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

MALATYA'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Malatya'da olumsuz hava koşulları sebebiyle il merkezi ile merkeze bağlı belde ve köylerdeki okullar, 1 Mart Perşembe günü için tatil edildi.

Malatya Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve merkeze bağlı belde ve köylerde okulların 1 Mart Perşembe günü tatil edildiğini açıkladı.

Öte yandan, Doğanşehir ilçesinde de okullar 1 gün tatil edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam