Yarım asırdır yanağındaki saçmalarla yaşıyor

Kahramanmaraş'ta 54 yıl önce av tüfeğiyle yaralanan emekli işçi o günden bu yana yanağındaki 38 adet saçmayla yaşıyor.Hüseyin Akgemci, henüz 10 yaşındayken, av tüfeğinin kazayla ateş alması sonucu yüzünden yaralandı. Yakınlarınca hastaneye kaldırılan Akge

Yarım asırdır yanağındaki saçmalarla yaşıyor

Kahramanmaraş'ta 54 yıl önce av tüfeğiyle yaralanan emekli işçi o günden bu yana yanağındaki 38 adet saçmayla yaşıyor.

Hüseyin Akgemci, henüz 10 yaşındayken, av tüfeğinin kazayla ateş alması sonucu yüzünden yaralandı. Yakınlarınca hastaneye kaldırılan Akgemci'nin yanağındaki saçmalardan bir bölümü çıkarılabildi. 64 yaşındaki Akgemci, yarım asırdır yanağındaki 38 adet saçmayla yaşıyor.
 
Bugüne kadar yüzündeki saçmalar nedeniyle herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığını söyleyen Akgemci, olay meydana geldiğinde ilkokula gittiğini belirtti.
 
Evdeki tüfeği içi boş sanarak eline aldığını, namlusuna baktığı sırada tüfeğin bir anda ateş aldığını dile getiren Akgemci, ''Tam sol gözümün etrafına patladı. O anda beni hastaneye kaldırdılar. Bir bölümünü hastanede çıkarttılar. Şu an yüzümde 38 saçma var. Bugüne kadar da bir sıkıntı yaşamadım. Belki de bu yüzümdeki saçmalar hayatımı uzattı'' diye konuştu.
 
Akgemci, yanağındaki saçmalarla yaşamına normal bir şekilde devam ettiğini anlattı.
 
Dr. Ali Kapukaya ise Akgemci'nin röntgen filminde saçmaların görüldüğünü belirtti. Söz konusu durumun tıpta çok nadir görüldüğüne dikkati çeken Kapukaya, hastanın yanağındaki saçmaların cerrahi müdahaleyle ayıklanamadığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler