Yaren'in talihsiz ölümü, yürek burktu

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, kız kardeşinin şofbenden sızan gazdan zehirlendiğinden habersiz girdiği banyoda, sızan gazdan zehirlenen 15 yaşındaki Yaren Lort, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiOlay,Zübeyde Hanım Mahallesi Afet Evleri 7563/17 Sokak

Yaren'in talihsiz ölümü, yürek burktu

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, kız kardeşinin şofbenden sızan gazdan zehirlendiğinden habersiz girdiği banyoda, sızan gazdan zehirlenen 15 yaşındaki Yaren Lort, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Olay,Zübeyde Hanım Mahallesi Afet Evleri 7563/17 Sokak numara 8 daire 3'te meydana geldi. Karşıyaka Türkbirliği Ortaokulu 2'inci sınıf öğrencisi olan 13 yaşındaki Ceren Lort, yıkanmak için banyoya girdi. Bir süre sonra banyodan çıkan Ceren Lort, aniden fenalaşarak yere yığıldı.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İzmir İl Müdürlüğü'nde memur olan baba Muharrem Lort (63) ve ev hanımı eşi Ayşe Lort (59), panik içinde kızı Ceren'i otomobilleriyle Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yapılan müdahalenin ardından kendine gelen Ceren Lort'un, şofbenden sızan gazdan zehirlendiği belirlendi. Ceren tedavisinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edildi. 
 
KORKULARI GERÇEK OLDU
 
Ceren'in tedavisi sırasında evde kalan büyük kızı Yaren'i hatırlayan Lort çifti, telefonla ona aramaya çalıştı. Kendisine ulaşamayınca tekrar panik olan Lort çifti, otomobiliyle evine geri döndü.
 
Lort çifti, Karşıyaka Milli Piyango Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki Yaren Lort'u yıkanmak için girdiği banyoda baygın buldu. Çift, büyük kızlarını da otomobilleriyle Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Yaren, kurtarılamadı. Yapılan ilk incelemeye göre, Yaren'in de şofbenden sızan gazdan zehirlendiği belirlendi. Yaren'in talihsiz ölümü Lort çiftini, üzüntüye boğdu.
 
Sinir krizi geçiren aile, yakınları tarafından sakinleştirildi. Yaren'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Otopsinin ardından ailesine teslim edileceği belirtilen Yaren'in cenazesinin, bugün (cumartesi) ikindi namazının ardından Kemalpaşa İlçesi'ndeki Yukarı Kızılca Köyü'nde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
Akrabaları olarak büyük üzüntü yaşadıklarını belirten kuzeni Gökhan Güzelyüz (37), "Önce Ceren banyoya girmiş. Banyodan çıktıktan sonra fenalaşınca anne ve babası hemen hastaneye götürmüşler. Bu sırada evde yalnız kalan Yaren banyoya girince zehirlenmiş. O'nu kaybetmenin büyük üzüntüsü içindeyiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler