Yardım etmek için durdu ve...

Kaza, Aksaray Adana Karayolu'nun 27. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara'dan Adana istikametine seyir haline olan Yusuf Argun Ada idaresindeki 34 UJ 7631 plakalı tır yolda arıza yaptı.Tır sürücüsü araçtaki arızayı gidermek için uğra

Yardım etmek için durdu ve...

Kaza, Aksaray Adana Karayolu'nun 27. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara'dan Adana istikametine seyir haline olan Yusuf Argun Ada idaresindeki 34 UJ 7631 plakalı tır yolda arıza yaptı.

Tır sürücüsü araçtaki arızayı gidermek için uğraşırken, aynı firmada çalışan arkadaşı Ömer Başlı yolda arkadaşının tırının arıza yaptığını gördü. Yardım etmek için kamyonetinden inen Ömer Başlı'ya, yoldan geçen Sami B. idaresindeki 68 HE 760 plakalı otomobil çarptı.

Kazada, Ömer Başlı olay yerinde hayatını kaybetti. Arızalı tır sürücüsü Yusuf Argun Ada ise, olayın şokunu üzerinden atamadı. Arkadaşının kendisine yardım etmek için geldiğini belirten Yusuf Argun Ada, "Arkadaşım yardım etmek için geldi ama başka bir araba ona vurdu, öldü" dedi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kazaya karışan otomobil sürücüsü Sami B. gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler