Yapımı 6 yıl sürdü

İstanbul Kızıltepe İlçesi İpekyolu mahallesindeki cami İlçe Müftüsü Cahit Erdun tarafından açıldı.Erhun, açılışta yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayında yapımı 6 yıl süren caminin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.Camilerin Müs

Yapımı 6 yıl sürdü

İstanbul Kızıltepe İlçesi İpekyolu mahallesindeki cami İlçe Müftüsü Cahit Erdun tarafından açıldı.

Erhun, açılışta yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayında yapımı 6 yıl süren caminin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Camilerin Müslümanlar için büyük önem taşıdığını ifade eden Erhun, ''Camiler birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın tesis edildiği yerlerdir. Bu caminin yapılmasında emeğe geçenlere teşekkür ederim'' dedi.

Cami İmamı Reşit Çiftçi ise, caminin yapımında çok emekleri bulunduğunu, Allah'ın da bunun karşılığını fazlasıyla verdiğini belirtti.

3 kattan oluşan camide 750 kişinin aynı anda saf tutabildiğini ifade eden Çiftçi, vatandaşların maddi ve manevi katkıları ile yapımı tamamlanan caminin tüm Müslümanlara hayırlı olması dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Erdun, caminin açılışını gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler