Yanmış otomobilden ceset çıktı!

Polis, kömür haline gelmiş cesedin orta yaşlarda bir erkeğe ait olabileceğini belirtti. Cesedin, otomobilin sağ ön koltuğunda olması polisin, cinayet ihtimali üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu. Polis, cesedin Mercedes marka aracıyla 69 gün önce ortadan k

Yanmış otomobilden ceset çıktı!

Polis, kömür haline gelmiş cesedin orta yaşlarda bir erkeğe ait olabileceğini belirtti. Cesedin, otomobilin sağ ön koltuğunda olması polisin, cinayet ihtimali üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu. Polis, cesedin Mercedes marka aracıyla 69 gün önce ortadan kaybolan bir çocuk babası Y. K., olma olasılığını da değerlendiriyor.

 

İstanbul Avcılar Firuzköy Korutürk Caddesi Göl Yolu üzerinde dün gece saat 03.00 sıralarında bir vatandaş yanan bir otomobil gördüğünü itfaiyeye ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, polis merkeziyle telsiz teması kurarak yanan aracı söndürmek için müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri kısa zamanda yangını söndürdü. Çalışmasını tamamlayan itfaiye ekiplerinin, araç içerisinde yaptığı incelemede sağ ön koltukta kömür haline gelmiş bir ceset olduğunu belirledi.

 

Orta yaşlarda bir erkeğe ait olabilir

Olay yerindeki polis ekipleri, yanarak hurdaya dönen ve plakası bulunmayan Mercedes marka aracın etrafına emniyet şeridi çekti. Çevre güvenliğini alan polis ekipleri aracın çevresinde uzun süre delil aradı. Eski kasa bir Mercedes olduğu tahmin edilen aracın içerisinde bulunan cesedin, orta yaşlardaki bir erkeğe ait olabileceği belirtildi. Polis, cesedin 69 gün önce Kemerburgaz'daki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve balık işiyle uğraşan işadamı Y. K., ait olabileceği olasılığını değerlendiriyor. Cinayet masası dedektifleri, cesedin büyük olasılıkla başka bir yerde öldürüldükten sonra aracın içine taşındığı ve yakıldığı düşüncesi üzerinde duruyor. Kimliği belirsiz ceset ölüm nedeninin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam