Yalnız yaşayan kadınlara tuzak

 Kağıthane’de, yalnız yaşadıklarını tespit ettiği kadınların evlerine gece girerek hırsızlık yaptıktan sonra tacizde bulunduğu ileri sürülen bir kişi yakalandı. Polisin takibi bölgede gerçekleşen hırsızlık ve taciz olaylarıyla ilgili şikayet üzerine başla

Yalnız yaşayan kadınlara  tuzak

 

Kağıthane’de, yalnız yaşadıklarını tespit ettiği kadınların evlerine gece girerek hırsızlık yaptıktan sonra tacizde bulunduğu ileri sürülen bir kişi yakalandı. Polisin takibi bölgede gerçekleşen hırsızlık ve taciz olaylarıyla ilgili şikayet üzerine başladı. Gülbağ'da uyuduğu sırada evine giren bir kişinin taciziyle uyandığını söyleyen bir kadının verdiği eşkal doğrultusunda harekete geçen polis, bu şüphelinin E.Y adlı kişiye benzerliğini belirledi. E.Y'nin cinsel istismar suçundan 10 yıl cezaevinde yattığı da belirlenince şüpheler yoğunlaştı.

 

Bölgedeki sokakları didik didik eden ekipler bu sabah Gülbağ'da E.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan E.Y.'nin evlerine girdiği 4 kadına tacizde bulunduğu ve bu evlerden hırsızlık yaptığı ileri sürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam