Yakalanınca ağlamaya başladı!

KIRŞEHİR'de 2004 yılında bir kadını zorla kaçırıp alıkoyduğu ve parasını gasp ettiği iddiasıyla hakkında 19 yıl 8 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 'fuhuş yaptırmak' suçundan da aranan Tayfun S., Antalya'da yakalandı. Tayfun S., karşısında poli

Yakalanınca ağlamaya başladı!

KIRŞEHİR'de 2004 yılında bir kadını zorla kaçırıp alıkoyduğu ve parasını gasp ettiği iddiasıyla hakkında 19 yıl 8 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 'fuhuş yaptırmak' suçundan da aranan Tayfun S., Antalya'da yakalandı. Tayfun S., karşısında polisleri görünce ağladı.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Kırşehir'de bir kadını zorla kaçırıp alıkoymak ve nitelikli yağma suçuna karışmak suçundan hakkında 19 yıl 8 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve fuhuş için kadın temin etmek suçundan aranan Tayfun S.'nin, Antalya'da saklandığı bilgisine ulaştı. Yerini belli olmaması için cep telefonu bile kullanmayan Tayfun S.'nin Kepez İlçesi'nde bir adreste saklandığını belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü dedektifleri, sabah saatlerinde eve baskın düzenledi.

Karşısında bir anda polisleri gören Tayfun S., gözaltına alınınca ağladı. İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından sakinleştirilen Tayfun S., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam