Yakalanan şahıs polisleri bile güldürdü

 Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında toplam 315 kilo esrar ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı. Aracında esrar yakalanan bir şüphelinin, "Ben zaten karakola gidecektim. Tam da siz yakaladınız" demesi polisleri bile güldürdü.  Kaçakçı

Yakalanan şahıs polisleri bile güldürdü

 

Gaziantep'te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında toplam 315 kilo esrar ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı. Aracında esrar yakalanan bir şüphelinin, "Ben zaten karakola gidecektim. Tam da siz yakaladınız" demesi polisleri bile güldürdü. 
 
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve organizasyonlara yönelik olarak Gaziantep kent girişinde operasyon düzenledi. İlk operasyonda bir araçta 38 kilo esrar ele geçirilirken, 31 yaşındaki Nevzat İ. gözaltına alındı. Yine şüphe üzerine durdurulan bir kamyonet içerisinde yapılan aramada toplam 160 kilo esrar ele geçirilirken, araç sürücüsü 36 yaşındaki Mehmet Seyfettin B., kendisini yakalayan polislere, "Ben zaten yaptığım şeyden pişmanlık duyup karakola gidecektim. Tam da yoldayken siz yakaladınız" dediği öğrenildi. Gaziantep-İslahiye ilçesi Yeşilyurt Beldesinde Jandarma görevlileri ile birlikte gerçekleştirilen operasyonda bir evde 117 kilo esrar ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen uyuşturucuların Doğu illerinden Batı illerine götürülerek piyasaya sürülmek istendiği belirlenirken, toplam 6 şüpheli Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan işlemlerin ardından 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam