Yağışlı günler geliyor!

Rüzgar genelikle güney ve güneydoğu, ülkemizin güneydoğusu ile sabah saatlerinde Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.METEOROLOJİ'DEN UYARILARDoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (G

Yağışlı günler geliyor!

Rüzgar genelikle güney ve güneydoğu, ülkemizin güneydoğusu ile sabah saatlerinde Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Gece ve sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve Bandırma çevreleri kısa süreli ve hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde güneydoğusunda hafif sis görülecek.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Kütahya çevrelerinde hafif sis görülecek.

Akdeniz: Genellikle parçalı ve az bulutlu geçecek.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde kuzeydoğusunda hafif buzlanma ve don olayı ile birlikte batısında sis görülecek.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde hafif sis görülecek.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri (Gümüşhane, Bayburt, Artvin) ile Rize ve Hopa çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar Rize ve Hopa çevrelerinde yağmur ve sağanak, Gümüşhane ve Bayburt ile Artvin'in yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak. Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde hafif buzlanma ve don olayı, Çorum çevrelerinde sis görülecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, Ardahan çevreleri kar yağışlı geçecek. Gece ve sabah saatlerinde kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte kuzey ve iç kesimlerinde sis görülecek. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda (Diyarbakır, Batman ve Siirt) sis görülecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam